intratuin korting kerstboom

in een pot van 23 cm doorsnee inclusief mand afgeprijsd van 19,95 naar 14,95. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat je informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. Intratuin winkels, intratuin, overige Informatie 2018 Intratuin. De Nordmann is een zogenaamde. Boerenbond Welkoop, de, deka-Tuin folder, of de folder van Life and Graden. √Čn van deze tuincentra is Intratuin. Van 1 tot en met 7 december 2014 krijg je, bij aankoop van een levende kerstboom van 24,95 of meer, een voucher ter waarde van. Intratuin Kerstboom folder, ook de tuincentra hebben net als elk jaar weer interessante aanbiedingen geselecteerd. Alle prijzen op onze website zijn incl. We houden van ons vak, al jaren. De actievoorwaarden van de Kerstboomactie kun je terugvinden op de website van Intratuin.intratuin korting kerstboom

Klik hier voor de actuele aanbiedingen. Bij een groot aantal Intratuin vestigingen krijg je zaterdag 8 december tussen.00.00 uur 20 korting op bijna alles.

Net voor Sinterklaasavond komen vaak de eerste folder aanbiedingen naar buiten. Allen zijn in pot te verkrijgen en zullen de huiskamer op zeker een fijne Kerstsfeer geven. Daarbij wordt de kerstboom gratis voor je verpakt, zodat je hem eenvoudig kunt vervoeren. Koop je tussen 2 en 8 december een Nordmann kerstboom ter waarde van minimaal 24,95, dan ontvang je bij de kassa van Intratuin een kerstcheque van maar liefst.

Je komt nooit voor niets naar Intratuin. Wen er maar aan. Natuurlijk gastvrij, de natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is korting desigual er voor iedereen. Niet inwisselbaar voor contant geld. Maar ook de kunstkerstbomen zijn goed vertegenwoordigd bij Intratuin. Bij de Nordmann spar kun je zelfs kiezen of je de boom graag in pot wilt houden of juist gezaagd wilt hebben. Maar mocht je de juiste boom nog niet gevonden hebben, dan kun je ook nog terecht in de folder van. Deze voucher kan je vervolgens weer inleveren tussen 5 en Er geldt geen minimum bedrag voor de besteding van je voucher. Dat betekent dat we jou het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken.

Anwb kortingscode efteling
Yarn mega shop kortingscode