kortingskaarten libelle zomerweek 2019

week op het Almeerderstrand. Kletsen en genieten, wat krijg je als.000 vrouwen bij elkaar verzamelt? Je mag de optredens bij het grote podium dan ook niet missen. Bestel je kaartjes via deze link.

Een flinke shopsessie mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoek. Verwacht leuke bekende en onbekende merken, mooie aanbiedingen en leuke nieuwe producten. Mis geen Libelle Zomerweek aanbieding!

Advertentie, video: libelles angelique vertelt over DE exclusieve collectie VAN miss etam voor libelle zomerweek sm-video-embed /sm-video-embed, daar willen jij en je vriendinnen natuurlijk bij zijn! Entertainment is natuurlijk gezorgd, zo zijn er jaarlijks verschillende optredens van bekende zangers en zangeressen en zijn er dansvoorstellingen voor de liefhebbers. Servies beschilderen bijvoorbeeld, maar ook visagie, mode, scrapbooken, haken, verhalen schrijven, koken en bakken en gezond leven. Ze komen voor de gezelligheid, het lekkere eten en drinken en de interessante workshops. Ieder jaar zijn er andere workshops. Vergeet niet om een paar makkelijke schoenen aan te trekken, want de kans bestaat dat je aan het eind van de dag flink loopt te sjouwen met al je aankopen.

Je kunt namelijk heel goed winkelen op de Libelle Zomerweek. Vaak kunnen er maar een beperkt aantal dames meedoen. Als je de poorten uitloopt is het feest nog niet voorbij: iedere bezoekster krijgt namelijk een grote Libelleshopper vol met leuke goodies en samples.