korting klimrijk

und entdecke Klimrijk Brabant zu einem unschlagbaren Preis. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter. Het terras van Klimrijk biedt toezicht op de speelberg en het klimparcours. Melding verbergen, meer info.

Zo zorgt Klimrijk voor een mooi en gezond bos. In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, ontsnap je uit escape rooms, cross je door de bossen met een Gokart en beleef je nog veel meer activiteiten! Klimrijk Brabant, kom nu een dagje klimmen bij Klimrijk Brabant!

Met korting naar, klimrijk, brabant - Anwbkorting klimrijk

Groupon kortingen, Stone island korting, Den bosch sauna korting,

Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur. Iets nieuws zijn de de escape rooms in de Veldhovense bossen. Je kunt je dus veilig uitleven en alle hindernissen nemen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de wazzah sprong. Deze kortingsbon is in te wisselen voor maximaal 4 personen. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag midden in de natuur. Hierboven kun je zien welke aanbiedingen en kortingen er zijn voor Klimrijk Brabant. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Klimrijk Brabant of ander dagje uit. Klimmen is mogelijk vanaf.30 meter lichaamslengte. Heb je geen Voordeelagenda, omdat je geen lid bent van de Postcode Loterij. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Turfweg 9 5504 RL Veldhoven.

Toro shushi kortingsbon, P o ferries kortingscode, Expedia korting vlucht, Koetjes & kaartjes kortingsbon,