percentage berekenen in excel 2010

percentage instelt: Bron: Xylos ( m boeiend artikel? Ook het aantal cijfers na de komma is aanpasbaar via het Excel Lint Getal Meer of minder decimalen. Dit kan zijn A1*B1 of 1000*21. Het resultaat. Het voorbeeldbestand kun je hier downloaden. Wat kan je met de formule percentage berekenen Excel? Er blijft dus nog 85 over. Minder decimalen om het aantal decimalen te wijzigen dat in het resultaat wordt weergegeven. Concreet voorbeeld: je wilt de BTW berekenen (6, 12 of 21) van een bepaald product.percentage berekenen in excel 2010

Excel het werk voor u laten doen. Met eenvoudige formules kunt u het percentage van een. Zelfs met een rekenmachine is het nog lastig om percentages uit te rekenen.

Klik op een lege cel. Het resultaat is 20,00, te weten de oorspronkelijke prijs van het shirt. U zult zien dat Excel automatisch het juiste antwoord invult. In onderstaande voorbeeld hab ik in kolom A een reeks bedragendie met 5 moeten worden verhoogt. Methode 2: Percentage berekenen Excel, concreet voorbeeld : je wilt bereken hoeveel procent iemand kortingsbon karten scoorde in een test. Dit blijft gelijk voor Excel. Je deelt het aantal correcte antwoorden (37 in dit geval) door het totaal aantal antwoorden (52). In de maand mei haalde de website 56 meer bezoeken.

Percentages berekenen - Office-ondersteuning - Office Support Percentages berekenen in Excel 100 handig Redactie Office