korting corendon

Museumplein en ligt midden in het Amsterdamse centrum. City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Dit geldt ook voor de betreffende korting. Korting is niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar Korting is alleen geldig voor boekingen gemaakt t/m Korting geldt voor een compleet arrangement waarbij vlucht, accommodatie, transfer en hostesservice is inbegrepen. Actievoorwaarden Sinterklaaskorting U profiteert tot 50,- Sinterklaaskorting op het door ons geselecteerde hotelaanbod bij vertrek vanaf 30 november 2018 t/m en tot 25,- Sinterklaaskorting op het door ons geselecteerde hotelaanbod bij vertrek vanaf t/m De website laat op de kassabon direct zien of de korting. Zolang de voorraad strekt Voor vragen kunt u contact opnemen met of Actievoorwaarden gambia 2018 Gebruik de code gambia2018 om te profiteren van de vroegboekkorting U profiteert van 50,- korting bij de hotels Sun Beach, Balafon Beach Resort, Baobab Holiday Resort en Djemba Beach Resort.

Iedereen kan deelnemen aan deze actie, mits u meerderjarig bent. De deals zijn herkenbaar aan het logo met vroegboekdeals De website laat op de kassabon direct zien of de korting van toepassing. Bekijk snel onze goedkope last minute aanbiedingen en boek nu uw last minute zomervakantie! U profiteert van 100,- korting.p.

Instax hema korting
Roompot kortingscode 2019
Tickets pairi daiza kortingscode
Spasereen korting

Actievoorwaarden Kerstkorting U profiteert van 100,- Kerstkorting op het door ons geselecteerde hotelaanbod bij vertrek vanaf 20 december 2018 t/m 31 december 2018. Op vakantie gaan is voor iedereen verschillend. Ophaalpunt bij het Van Gogh Museum: bij tramhalte Van Baerlestraat aan de kant van de straat waar het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum zich aan de Paulus Potterstraat bevinden. De ophaalpunten bevinden zich op de volgende locaties: Ophaalpunt Corendon Village Hotel Amsterdam: hoofdingang van het Plaza gebouw. Aarzel niet langer en geniet op korte termijn van een geweldige vakantie! De korting is direct zichtbaar in het boekingsproces en op uw factuur. Deze actie is geldig t/m maandag 17 december 2018.