sauna goirle korting

Turks badhuis, een schitterende hamam ruimte, u kunt kiezen uit 3 massages. Melissa nam een overheerlijke Chinese tomatensoep, super lekker, ik zelf koos een gerechtje met groentenkroketten en brood.

Koetjes & kaartjes kortingsbon
P o ferries kortingscode
Expedia korting vlucht
Kortingscode lucardi 2019

Verschillende ruimtes van het complex zijn relatief nieuw en bieden uitzicht op de mooie grote tuin met ligweide. Om je daarbij te helpen hebben wij op onze deze allemaal makkelijk op én plek verzameld en deze worden dagelijks bijgewerkt. Of zoek meteen in je favoriete provincie. Om u optimaal te kunnen laten genieten en ontspannen beschikt Thermen. Ga je vaak naar dezelfde sauna? In het hart van het badhuis is een groot verwarmd zwembad dat doorloopt naar buiten en je vindt er zoutwaterbaden, whirlpools en diverse andere afkoelmogelijkheden op het spetterplein. Neem je legitimatie mee en geniet van een ontspannen verjaardag. Het is een van de grootste sauna accommodaties in Nederland en biedt veel mogelijkheden voor saunaliefhebbers. Zo blijf je ook op de hoogte en bovendien maak je kans op een gratis dagje sauna. In het Noord-Brabantse plaatsje, goirle, net onder Tilburg, ligt het sauna en wellness complex van Thermen, goirle. Daarom kan je in het restaurant en in de rustruimte de hele dag terecht voor lekkernijen van gebak tot verse salades en van een lekker kopje koffie tot uitgebreid diner.

In dit "Turks badhuis" kunt u zich heerlijk laten masseren. Horecagelegenheden, lekker tafelen is ook een vorm van ontspanning.

Europcar studentenkorting, Kortingscode surfspot 2019,