kinderfeestje monkey town bergen op zoom

de wc geweest? Ach, iedereen weet het eigenlijk wel, maar toch noemen we het even. Monkey Town Bergen op Zoom is op zoek ing korting efteling naar oproepkrachten. De werkzaamheden bestaan uit horecaverkoop, schoonmaakwerkzaamheden, toezicht houden en keukenwerkzaamheden. Wij bieden je een fantastisch dagje uit. Nieuwjaarsdag want dan zijn wij gesloten. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Ben jij op zoek naar een dynamische, uitdagende en leuke baan in een gezellig team en heb je horeca-ervaring, dan zijn wij op zoek naar jou!

Eten en drinken, laat je kinderen genieten van een lekkere limonade, een ijsje of een snack op het terras van Monkey Town. Midgetgolf, sinds ebben wij ook een midget golfbaan, deze is zowel los als in combinatie te reserveren met onze arrangementen voor kinderfeestjes. Nieuwjaarsdag, gesloten *Indien het erg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn! met uitzondering van, koningsdag, en 1e en 2e kerstdag,. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Kom dan snel naar Monkey Town.

Kinderfeestje monkey town bergen op zoom
kinderfeestje monkey town bergen op zoom

Beekse bergen korting ah, Monkey town apeldoorn openingstijden, Monkey town ijsselstein aanbieding, Kortingscode vakantiepark beekse bergen,

Speelparadijs, maandag, gesloten, dinsdag 09:00-18:00, woensdag 09:00-18:00, donderdag 09:00-18:00, vrijdag 09:00-18:00. Was dan je handen met zeep. De sokkenregel, bij alle Monkey Town vestigingen is het dragen van sokken bij de kinderen verplicht. Tijdens deze periode is het niet mogelijk feestjes te reserveren. Weer of geen weer het is altijd Monkey Town weer. Een heerlijk dagje uit!

Kinderfeestje monkey town bergen op zoom
kinderfeestje monkey town bergen op zoom