kortingsbon tikibad

dagen gebruikt te worden. Binnen 1 maand voor de ingangsdatum, 90 van de prijs; Bij ann. Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen, omruilen of geld terug is niet mogelijk 1 e-ticket jongerentoer is geldig voor 1 persoon, de drie reisdagen mogen niet door meerdere personen worden gebruikt. Vul de gevraagde gegevens. Jongerentoer is dé opvolger van Tienertoerkaart. De tienertoerkaart is terug van weggeweest! Een tienertoerkaartje van drie dagen kost 33 euro. Tikibad of een dagje naar, julianatoren, naar de, plopsa parken met korting, Dag- en Avondarrangementen Wunderland Kalkar, Neeltje Jans of bijvoorbeeld het. .

Als je langer wilt blijven, betaal je 1,-.p. Per half uur extra bij het verlaten van het Tikibad. Tienertoerkaart terug van weggeweest, dit jaar als Jongerentoer. Goedkoop reizen met de trein in de zomer.

De Jongerentoer is te gebruiken op maandag t/m vrijdag.00 uur en zaterdag en zondag de hele dag. Meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15 van kortingscode website maken de prijs; Bij ann. De tienertoerkaart is dus dé ideale oplossing om, samen met een groep vrienden, lekker voordelig door heel Nederland te reizen. De Jongerentoer is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud. Bij annulering (ann.) zonder annuleringsregeling f met annuleringsregeling en ongeldige reden is een percentage van de overeengekomen prijs als vergoeding aan Duinrell verschuldigd. Niet geldig in Thalys. Op de dag van de ingangsdatum, 100 van de overeengekomen prijs. Met dit e-ticket, speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud, reis je 3 dagen in de 2e klas onbeperkt door heel Nederland. Eenmaal verzilverde couponcodes kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden, ook niet via de klantenservice. CJP krijg je wel kortingen bij veel culturele activiteiten, musea, dierentuinen, theaters en winkels. CJP en de tienertoerkaart hebben geen samenwerking meer. Hier kan je dan weer allerlei leuke culturele activiteiten ondernemen.kortingsbon tikibad

Bekijk de datums, deel ervaring of je foto. Deze zomer is de Tienertoer dus weer terug.

Brico kortingsbon 2019, Braincaps kortingsbon codes, Monkey town amersfoort kortingsbonnen, Opencart kortingsbon,