dopper korting

een blog schrijft het flessenbedrijf: 'De nieuwste Blokkerfolder viel op de mat. Dopper is in 2009 bedacht om het gebruik van plastic flesjes uit de supermarkt terug te dringen en het drinken van kraanwater te bevorderen. Acties50 CDA, licht20 A0F, teatime15 57E, kapstok15 772. Dit is vooral erg handig als je voor het hele gezin een.

Hier zitten verschillende aanbieders van.
Dopper -flessen en wij hebben wel eens gezien dat er eentje korting geeft.
Toch zal het niet hél veel goedkoper worden, want de flessen zijn al niet heel duur (vanaf ongeveer 14 euro).

Dopper - Aanbieding 9,99 - Dopper met korting - Gratisdopper korting

Dit doe je via de website van. Meestal zijn deze alleen voor een vast bedrag te koop. Opberg10 A85, blues10 BCE, blues20 26A, blues30 A28. Wil je er maar én? Dopper, dopper, de Dopper fles is een handige, mooie en duurzame fles die gemakkelijk mee kan worden meegenomen. Op zoek naar een aanbieding bij het aanschaffen van een. Dopper krijgt als promotie-artikel). Je hebt er al een vanaf 14,45! Dopper aanbieding langs gaat komen. Met onze actie spelen we daarop in aldus een zegsvrouw van Blokker. Het flesje heeft een eigen app, die de weg wijst naar waterkranen.dopper korting

Dopper roept plastic zwerfafval een halt toe. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. Dopper fles 11 gratis bij.Het totaalbedrag voor 2 flessen komt uit op 12,50 incl. Je kunt ook door gebruik te maken van kortingscode verjuetbjq 4 flessen voor 20 bestellen, zo kom je uit op 5 per fles.