kortingscode pannenkoekenboot rotterdam

om te kijken of ze nu wel werken. Rotterdam en een stuk van het havengebied verkennen, terwijl je zoveel pannenkoeken eet als je maar wilt! Rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011. Home, acties, pannenkoekenboot, rotterdam, stapelen maar! Ontdek, rotterdam met volle buik, de, pannenkoekenboot is een leuke culinaire attractie. Geen goed idee dus als je op dieet bent. Pannenkoekenboot, rotterdam voor een vraag over een onderwerp als: Beschikbaarheid, rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden. Betaalmogelijkheden, kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website. Voorkom dat je teveel betaalt! Melding verbergen, meer info.

Familie Cruise, een gezellige vaart van 2 uur door de imposante havens en langs de skyline van. Pannenkoekenboot rondvaarten, de, pannenkoekenboot maakt verschillende rondvaarten van 1 tot 2,5 uur. Van binnen is de pannenkoekenboot afgewerkt met houten panelen en vloeren. Meer informatie, volwassenen: 27,50, kinderen van 3 t/m 11 jaar: 22,50. En om het feest voor kinderen compleet te maken is er na afloop ijs! Je bent hier, pannenkoekenboot, rotterdam Pannenkoekenboot, tickets, tickets voor.

Kom met je familie Pasen vieren op de Maas en vaar mee met een Paas Cruise van 2,5 uur. Kijk op onze pagina Rotterdam met kinderen voor andere leuke attracties en musea in Rotterdam om met kinderen te bezoeken! Je pannenkoeken kun je versieren met ham, kaas, fruit, snoep, jam of hagelslag. Een overzicht van alle vaarten en vertrektijden vind je in het vaarschema. De lichte deining en het prachtige uitzicht over de de imposante skyline versnellen je spijsvertering. Pannenkoekenboot en combinaties koop je makkelijk, snel en veilig online.

kortingscode pannenkoekenboot rotterdam

Mijn kind en ik kortingscode
P o ferries kortingscode