ns los kaartje met korting kopen

kunnen kopen bij de automaat. Als uw dochter gebruik wil maken van samenreiskorting, zal ze moeten reizen met een anonieme of persoonlijke ov-chipkaart en vervolgens samenreiskorting moeten activeren bij de automaat op het station. Een volgende keer zal ik kijken hoe ik mijn dochter met korting mee kan laten reizen, maar is het voor nu mogelijk het in principe te veel betaalde bedrag terug te krijgen? Normaal gesproken gebruik ik mijn ov-chipkaart, waar ik dan 40 korting mee krijg in de daluren. Ik zou zonder meer de extra kosten accepteren en een kaartje naar Essen kopen met 40 procent korting in Nederland. Er is geen mogelijkheid om een papieren kaartje met korting te kopen. Moet dat via de persoon met de studenten OV?

Losse kaartjes Toeslagen Producten
Los kaartje met 40 korting NS Community

Kaartjes met 40 korting kopen bij het NS kaartautomaat Waarom kan ik geen online ticket kopen met 40 korting? Kaartje kopen met korting NS Community Eenmalige OV-chipkaart Trein - Treinreiziger

Bel met de klantenservice voor een oplossing. U kunt dan voor het Nederlandse traject veertig procent korting invullen en die geldt tot de grens. De eenmalige OV-chipkaart is de vervanger van het papieren treinkaartje. Dit was voor ons beiden onbekend. Op zoek naar een actie van een specifieke kortingscode decathlon november aanbieder? Op het perron in Roosendaal staan paaltjes, ter hoogte van de ingang van het stationsgebouw, op ongeveer twee meter van de trein. Via de NS-website kan ik nergens mijn kortingsabbonnement aangeven. Ik kan echter geen ticket online kopen met 40 korting? Zo stonden wij bij de kaartautomaat, wilden een kaartje voor mijn dochter halen met 40 korting, was deze optie er niet bij de automaat. Hoe werkt dit nu?

Keukenhof ns korting, Perfumesclub.nl kortingsbonnen,