air miles korting efteling

kopen. Efteling ticket voor 15 inleg.500 Air Miles. Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Het bezoek aan het park dient op dezelfde dag plaats te vinden als je bezoek aan de voorstelling caro. Like ons op Facebook: Deel dit artikel: Korting Efteling, aH Eftelingactie, aNWB Efteling). Benieuwd hoe je met Air Miles gratis de Efteling kunt bezoeken en hoe het werkt? Het tickets is exclusief een parkeerticket welke je ter plekke voor 10 kunt kopen. Kijk hier voor actuele speeldata.

Algemene bestelinformatie Te reserveren via Efteling Contact Center: (lokaal tarief). Doordat de toegang tot de Efteling voor een regulier ticket 38,00 bedraagt, is de waarde van én Air Mile dus 1 eurocent. Laat je dan in de watten leggen in het Efteling Hotel.

Comfortabel overnachten, op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Wil je je als een echte prins of prinses voelen? Zelfs de bezorgkosten reken je af met je Air Miles, zo shop je wel heel voordelig! Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek! Maar je kunt nog een week lang profiteren van wereldkorting op KLM Package Deals! Met het entreebewijs kan je direct doorlopen tot de kaartcontrole bij de ingang en hierdoor bespaar je weer tijd. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Ook is het niet toegestaan om je ticket door te verkopen aan derden. Wie voldoende Air Miles inlegt kan zelfs helemaal gratis naar wildlands korting air miles de Efteling.

Go britain nl korting
Kaarten vakantiebeurs met korting
Feyenoord kleding korting
Sauna goirle korting