hoeveel korting op nieuwe auto met inruil

aanbiedt. Wanneer u een auto gaat leasen middels operational lease krijgt uw leasemaatschappij een vooraf bepaalde korting van de dealer die doorberekend wordt in uw leaseprijs. En die acties worden niet alleen op het Salon van Brussel gehouden. U krijgt bij aanschaf of leasing van een nieuwe auto echter altijd korting. Hierover worden landelijk per merk en type auto tussen importeurs en leasemaatschappijen afspraken gemaakt die alle merkdealers na moeten volgen. Onderhandelen over een tweedehands auto met inruil Een tweedehands auto kopen met inruil, kan het onderhandelen over de prijs gecompliceerder maken. Vooral in regios waar er enkele dealers dicht bij elkaar gevestigd zijn.

Wanneer u echter niets koopt maar uw huidige auto te koop aanbiedt aan een autobedrijf, wordt het minder makkelijk een goede prijs voor uw auto te krijgen. Lokale dealers hebben het hele jaar door aanbiedingen lopen. Andere fabrikanten houden zich dan weer zeer strikt aan de opgelegde catalogusprijs. Bij wat voor bedrijf staat de auto te koop?

Zeker als je geen auto inruilt is vaak een mooie korting te bedingen.
Het gaat om een nieuw te bestellen auto, niet uit de voorraad, van ongeveer.
Van een nieuwe auto en kreeg zonder inruil 8 procent van de catalogusprijs.
Kennis over wat je koopt, over wat je eventueel inruilt, durf en je eigen.

Tevens kan een merkendealer je vaak vertellen wie de vorige eigenaar van de auto is geweest. Dan versterkt dat uw onderhandelingspositie omdat de auto eigenlijk al lang verkocht had moeten zijn. Maar ook de uitvoering en de staat van onderhoud spelen een rol. Hoe lang staat de auto al te koop? Die geeft je een zeer nauwkeurig beeld van de prijs. Als u én of meerdere nieuwe auto's heeft geselecteerd die u zou willen kopen of leasen maar nog twijfelt of deze kwalitatief wel goed is kunt u het volgende doen. Waarbij je wat neemt, maar ook wat geeft en de ander wat gunt. Houd er wel rekening mee dat het vraagprijzen zijn waar autobedrijven verkoopmarge op hebben, voor korting betekenis engels verkoop wat korting op moeten geven en waar ze vaak kosten op hebben voor aflevering, APK-keuring en het geven van garantie.