rotterdampas korting bibliotheek

acties. Voor 4 euro kan je naar Blijdorp, gratis popcorn bij Cinerama, gratis naar de bioscoop in Pathé en Cinerama, gratis zwemmen, gratis de euromast op en zo kan ik nog wel even door gaan. De kortingsacties in Rotterdam zijn werkelijk te veel om op te noemen, maar hieronder een paar highlights. Dit vind ik zelf erg jammer, want dan had je normaal gesproken de helft van je aankoopbedrag al terugverdiend. Onderwater lasergamen Én maal gratis lasergamen op de lasergameboot tegenover de Euromast. De Rotterdampas biedt vele kortingen maar ook veel gratis activiteiten.

Het is jammer dat zo weinig mensen deze kaart hebben, want hij levert echt geweldig veel voordeel. Kortom, je wil deze niet missen!

Bobbejaanland korting 2019, Archeon utrecht korting,

Vooral handig als je zin hebt om iets te doen maar niet precies weet wat, dan gebruik je de Rotterdam pas. Hierbij petfooddiscount kortingscode dus een opsomming van de gratis activiteiten in 2014 met de Rotterdampas. Inspiratie ontvangen in je mailbox? Je kan zowel buiten als binnen zitten. Je krijgt bij heel veel leuke uitjes / activiteiten in Rotterdam korting.

Postcode loterij kortingsbonnen 2019, Wat betekent korting in het frans,