korting reizen 65 plus

met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Inwoners uit Rozenburg, woont u in Rozenburg. De RET Servicepunten zijn gevestigd in station Rotterdam Centraal, metrostation Beurs, metrostation Zuidplein en in de Servicewinkel van de RET aan de Laan op Zuid 2 in Rotterdam (bij metrostation Wilhelminaplein). Tegen een kleine vergoeding van 13,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken.

Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Reizen op kortingsproduct, je kunt kortingsproducten kopen, zoals Altijd voordeel of Dal voordeel. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo?

Dit is een OV-chipkaart met uw foto erop. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de 15 korting speelgoed blokker regio Rotterdam in bus, tram en metro van de RET. Woont u in Capelle aan den IJssel, klik dan verder voor alle informatie. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Connexxion Dal Vrij. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Het Vrij Reizen abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . Heeft u nog geen persoonlijke OV-chipkaart, dan kunt u deze aanvragen.

Hoeveel procent korting black friday mediamarkt
Studenten ov korting vakantie meereizen trein
Hoe kan ik meereizen met 40 korting
Beef and steak kortingscode