prive sauna aanbieding

der Valk hotel Groningen - Westerbroek.4. Er is niemand aanwezig behalve degene die u zelf meebrengt. Uitgestrekt polderlandschap, nabij centrum Groningen, fietsverhuur, vanaf 160 per kamer per nacht. Dat is echt een luxe. Er is geen mooier cadeau dan dat je een luxe privé sauna met overnachting geeft. Sauna Aquarius is 40 jaar geleden als een sauna in privé sfeer opgericht om deze drempel weg te nemen. Elke dag van het jaar geopend. Prive sauna met overnachting?

Prive Sauna Aanbieding Korting januari SaunaDeals Bespaar tot 70 op Sauna met Super Luxe 100 Discreet - Secretrooms Last minutes voor sauna wellness Privé sauna met overnachting voor jou geselecteerd - HotelSpecials

34,50 per persoon voor.5 uur. U vindt ons aan de A58, vijf minuten van afrit Oirschot. De privé intersport korting 25 sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt, want hygine staat bij ons hoog in het vaandel! Je geniet van een sauna op de kamer en soms zelfs een sauna én bubbelbad. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet in het bijzijn van vreemden, is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan.

Armani si aanbieding
Aanbieding macbook air
Aanbieding fox sports ziggo
Smeg koelkast aanbieding bijenkorf