feetje baby korting

kinderkleding voor jongens en meisjes. Sluiten, baby-Dump maakt gebruik van cookies. Het Nederlandse merk Feetje bestaat al sinds 1981. Kinderkleding ontworpen om te verrassen en inspireren en het. Woods heeft de laatste seizoen het merkenpakket babykleding online fors uitgebreid. Wij wensen je heel veel winkel plezier tijdens je bezoek aan onze webwinkel en we zien je natuurlijk graag terug voor een volgend bezoek!

Naast de nieuwste kindermode kun je bij ons terecht voor kinderschoenen, cadeaus en tal van accessoires zoals riemen, bretels, knuffels, tassen, hoeden en petten. Zoals je van ons gewend bent staat service ook in onze webwinkel centraal en wij streven er naar je 100 tevreden te stellen. Op zondag is Baby-Dump gesloten en is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen.

Yarn mega shop kortingscode
Missguided kortingscode
Anwb kortingscode efteling

We hebben al meerdere jaren met veel plezier de artikelen van Mexx gepresenteerd. Voor ons zou kindekleding een mix moeten zijn van dagelijkse duurzaamheid en funky, kleurrijke ontwerpen met 1 2, next Page. Met trots bieden wij je een breed assortiment van exclusieve, bekende en hippe merken op het gebied van baby-, kinder- en tienerkleding vanaf maat 50 t/m maat 176. Het merk Babyface / BFC kinderkleding wordt hier kort beschreven en we geven een overzicht van de laatste collectie en artikelen die. Er zullen veel jonge ouders zijn die vroeger zelf nog iets van Feetje hebben. Het is zover, de eerste levering van zomer 2018 babykleding voor meisjes en jongens mag weer met korting in de verkoop.