nieuwe auto kopen zonder inruil korting

wel zo verstandig. Kies een auto die bij jouw wensen past. Dit moet dan wel een "BTW auto" zijn zodat SmiLease de BTW terug kan vragen. De technische staat kunt u beoordelen door de onderhoudsfacturen op te vragen, het laatste APK rapport te bekijken, door de auto zelf goed te bekijken en door een proefrit te maken. Ga shoppen, een nieuwe auto kan je, naast de merkdealer, ook via andere kanalen kopen. De volgende punten controleren: Vervaldatum van de APK, datum aanvang tenaamstelling: klopt dat met wat de verkoper u verteld?nieuwe auto kopen zonder inruil korting

Je kunt dus ook bij andere autobedrijven shoppen, en op internet zoeken naar de hoogste korting. Nieuwe Ford actie met korting!

Maar denk ook vooral aan:. Als je een auto bij een garagebedrijf koopt, dan kan deze meestal het kenteken van de auto direct op jouw naam zetten en een nieuwe kentekencard aanvragen. Bij aanschaf van een nieuwe auto kun je onderhandelen over de prijs.

Fiesta Trend, nu rijklaar voor 16.345,-, ford. Rij over verschillende soorten wegen (stad, buitenweg, snelweg) om een goede indruk van comfort en weggedrag te krijgen. Krijgt u een heldere garantie? Huis en inrichting, huizen en kamers, kinderen en baby's. Zeker als je geen auto inruilt is vaak een mooie korting te bedingen. Als u voor een occasion kiest dan kunt u deze zelf kopen of u kunt deze leasen. In bijna alle gevallen betaalt u bij inruil namelijk teveel voor de nieuwe bedrijfswagen zonder dat u daar weet van heeft. Het nieuwe pasje krijg je thuisgestuurd.