korting fbto vereniging eigen huis

voor de modules die je bij je oude verzekering ook had. Waterschade door een kapotte leiding. Of je kind tekent met een viltstift op je bank. Kies dan de aansprakelijkheidsverzekering.

Soorten opstalverzekering, er zijn verschillende soorten dekkingen: Brandverzekering. Dit is je eigen risico. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft. Met de Glasverzekering ben je verzekerd voor schade aan het glas dat bij het huis hoort. Denk aan: cjp korting zilveren kruis schade door normaal gebruik, bijvoorbeeld vlekken, barsten of krassen. Naast de inboedelverzekering kun je voor je huis en spullen ook kiezen voor de opstalverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Ook in het weekend. We vergoeden de kosten die zijn gemaakt om het glas te vervangen.

Je kiest zelf voor welk bedrag je je spullen verzekert. Het gaat daarbij niet alleen om wat er wordt vergoed, maar ook om de belangrijkste uitsluitingen en andere relevante informatie. Dan betalen we de kosten van de reparatie.

Torresol korting
Walibi wavre korting