treinkaartjes actie kruidvat

en reis voordelig in maart t/m juni 2019 voor 39 met de trein naar Berlijn. Helemaal de deur niet uitgaan is ook mogelijk, want Kruidvat verkoopt de voordelige treinkaartje ook via haar website wanneer de kortingsactie weer van start is gegaan. In het weekend is de dagkaart onbeperkt geldig. Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek naar inspiratie of een aanbieding van NS International? Treintickets naar Keulen.

Alle Goedkope Treinkaartjes Februari 2019: AH, Kruidvattreinkaartjes actie kruidvat

Datum 2019, zoals aangegeven zijn de Kruidvat treinkaartjes gedurende drie periodes per jaar te koop. Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting.

NS Treinpakkers, etos Treinkaartactie, kLM Werelddeal Weken. Voor een overzicht van actuele kortingsacties (Dagretouren en NS-dagkaarten) kun je de prijsvergelijker en de pagina goedkope treinkaartjes bekijken. Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in februari 2019. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis? In het weekend én doordeweeks, de Dag Daluren kaarten zijn zowel in het weekend als doordeweeks te gebruiken.

Aanbiedingen bekijken Korting bij NS International Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. Maar wanneer vindt de Kruidvat Treinkaartjesactie precies plaats? Wij verzamelen alle kortingsacties omtrent treinreizen. Hieronder treft u een overzicht van de top bestemmingen van NS International. Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Tenzij je in het bezit bent van een ander geldig vervoersbewijs voor de te maken reis in de spits. Onder andere winkelketen Kruidvat organiseert meerdere keren per jaar de Treinkaartactie waarmee voordelige treinkaartjes worden verkocht. Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij.