museon met korting

u voor. Combiticket Omniversum en Museon voor 9,20. In de grote tentoonstelling "Jouw wereld, mijn wereld" gaat het over hoe de aarde ontstond, wanneer de dinosaurus leefden, hoe de eerste mens eruit zag, waar energie vandaan komt, hoe verre volken leven en hoe mensen recht en vrede kunnen bewaren. Activiteiten, het Museon organiseert veel activiteiten voor kinderen, maar ook ouders en grootouders komen veel te weten in het museum! Bestel nu je toegangskaartje(s) voor het Museon in Den Haag met korting via Groupon. Tot wel 70, zeer veel verschillende korting in Zuid-Holland.

Museon met korting
museon met korting

Door onderstaande kortingstip betaal je nu slechts 6,38 per persoon. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Tickets voor het Museon voor 6,38 dmv code.

Kortingsbon unit 13 shopping
Simyo korting

Verlopen, museon ticket voor 7,50, koop nu voordelig je Museon ticket bij Groupon voor slechts 7,50 per ticket. Bekijk hier de nieuwste Museon aanbiedingen en Aanbiedings van dit moment. De tentoonstellingen en activiteiten gaan over de mens en zijn wereld, de aarde. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Bestel bij ticketcounter, een Combiticket voor het Omniversum en Museon voor maar 9,20. Het Museon laat je graag zien hoe op het eerste gezicht heel verschillende dingen toch met elkaar te maken hebben.

museon met korting