korting bus brabant

deze reis'. Geldigheid 40 korting in de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brabant. Brabant Altijd Vrij, onbeperkt reizen met de bus in Brabant. Product kan alleen geladen worden op een persoonlijke OV-chipkaart. Prijzen 2019, per maand: 126,91. Volwassenen (19 t/m 64 jr) 12,74? Met Dalkorting Noord-Brabant reis je in de 'daluren' (buiten de spits) met maar liefst 40 korting. Combineer deze leeftijdskorting met Dalkorting Noord-Brabant. Arriva abonnementsvoorwaarden, wijzig je regio, alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond.

De leeftijd op het moment van aankoop is bepalend. Social media Om artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig.

Bestelformulier abonnementen, abonnement op OV-chipkaart zetten voor gebruik. Overstappen is te allen tijde mogelijk. Anders krijgt u niet de korting van 60,4). Product is niet geldig op de nachtbussen en wanneer korting bij hema transferiumbussen. Product kan bij verschillende vervoerbedrijven een andere werking hebben in het geval van een overstap.00 uur binnen 35 minuten. Per jaar:.269,10, naam, brabant Jeugd Maandabonnement, geldigheid, in de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brbant voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. In Brabant ontvangen jongeren van 12 t/m 18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen met een persoonlijke OV-chipkaart. OV-chipkaart servicepunt bij jou in de buurt. Bekijk abonnementen in onze webshop,.

Dalkorting Noord-Brabant Connexxion shop
Brabant Dal Korting - Arriva abonnementen
Ga voor dubbele korting als je tussen de 12-18 jaar of 65 bent Bravo
Dalkorting Noord-Brabant - Hermes
Abonnementen Noord-Brabant - Arriva