korting passiflorahoeve

affaires, bons plans, decathlon, body fit kortingscode : 15 korting 22x deals. Tropische en Europese vlinders rond. Arrangementen voor groepen, u waant zich in de wereld van rups tot vlinder.

In het najaar van 2012 is de productie gestart van de Own Stuff tassen. De wilde bloementuin wordt afgegraven, het restaurant is leeggehaald en vol gezet met verrijdbare (planten)tafels. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, flexa lak koop je bij gamma nu met.

Nationale plantencollecties worden ook wel levende musea genoemd. Rode Pracht, de vlinders. Parkeren is gratis, kinderen tot 4 jaar gratis, kinderen 4-10 jaar 6,50. Zoek je een romantisch dagje uit? Iedere vlindersoort heeft een andere voorkeur van voeding, vandaar dat ze minstens net zo veel planten- en bloemensoorten hebben als vlinders. Bestel leuke sluitzegels om je kaartje helemaal compleet te maken. Wat deze hoeve uniek maakt, is haar grote collectie. Ons streven is om dit zo veel mogelijk uit te breiden. Ook worden er dieren gehouden zoals paarden, schapen, kippen en tropisch vogels. Volgende maand staan ze op andere plekken in Nederland. Vlinders, de Passiflorahoeve beschikt over vijf vlindertuinen waaronder een grote vlinderkas met tropische vlindersoorten en een buiten-volière met Europese vlinders. Er is ook een filmzaal waar een presentatie wordt gegeven over hoe er wordt gewerkt bij de Passiflorahoeve.

Korting ziezoo volkel
Kortingsvoucher mediamarkt