kickz kortingscode

manier uitgelegd, ongeacht het hoofdstuk dat u leest. Hoe gebruikt Zalando mijn gegevens voor reclame? Uw naam en uw afleveringsadres zodat de Zalando-partner de bestelde goederen bij u kan bezorgen. Welke privacyrechten en keuzemogelijkheden u daarbij heeft. Wij gebruiken deze informatie onder anderen in verband met de shopping-personalisering, voor de verbetering van onze diensten evenals voor gepersonaliseerde reclame. Als het om dergelijke gevallen (dus afwijkingen van het normale geval) gaat, noemen wij dat dienst-specifiek of landspecifiek. Tenslotte moet er ook rekening mee worden gehouden dat Zalando niet slechts én bedrijf. Zo ontvangt u de Zalando Lounge Newsletter bijvoorbeeld alleen wanneer u lid van de Zalando Lounge-Shopping-Club bent. Zo kunnen wij doelgerichter adverteren, om u bij voorkeur alleen die advertenties en aanbiedingen te tonen, die voor u daadwerkelijk relevant zijn.

Tegoedbonnen, de in verband met een bestelling van Zalando-tegoedbonnen doorgegeven gegevens gebruiken wij ter controle en voor de bewerking van de bestelling en voor het toezenden en inwisselen van de tegoedbon. Voor de keuze van de individuelen productaanbevelingen gebruiken wij conform de wettelijke bepaling in eerste instantie uw huidige aankoopgegevens en gegevens.b.t. Uw interesses, waaruit wij - rekening houdend met uw aan ons doorgegeven interesses, voorkeuren en profielgegevens - uw interesse voor bepaalde producten kunnen afleiden.

Niet iedere onderneming biedt diensten aan of verwerkt uw gegevens. Wij gebruiken uw gegevens voor de beschikbaarstelling van de websites en apps van Zalando. Veel van de door ons verwerkte gegevens geeft u zelf aan ons door wanneer u gebruik van onze diensten maakt of contact met ons opneemt, bijvoorbeeld omdat u zich registreert en daarvoor uw naam of e-mailadres of huisadres invult. Daarom is de verwerking van uw gegevens voor de personalisering van onze diensten bij Zalando een vast onderdeel van haar activiteiten. Deze privacyverklaring geldt daarom voor alle diensten en faciliteiten, die wij aan onze klanten in Europa aanbieden. In het kader van marktonderzoeken en beoordelingen van klanten).