korting ns 9 uur

besteld. Ingecheckt kaartschrijfhandelingen verrichten bij de kaartautomaat geeft soms complicaties, bijvoorbeeld opladen terwijl men ingecheckt. Voordeelurenabonnement : 40 korting.00 en in de spitsuren (middag/avond reizen op saldo, samenreiskorting en dergelijke (sinds 1 augustus 2011 niet meer verkrijgbaar, wel nog te verlengen per jaar) Keuzedag:.00 en middagspits, in juli en augustus ook voor.00 de hele dag. Wilt u overstappen op een duurder abonnement?

Reizen op saldo bewerken Oplaadpunt Een OV-chipkaart kan worden voorzien van maximaal 150 euro 1 saldo om te kunnen reizen. Dit is min of meer gebaseerd op de gemiddelde ritprijs. Een enkele reis naar Nederland is niet verkrijgbaar. Tevens wordt ervan uitgegaan dat bij het (laatste) inchecken het saldo minstens gelijk is aan het instaptarief. Als de kaart (na vijf jaar) verlopen is wordt niet automatisch een eventueel restbedrag of saldo op de kaart teruggestort. Met de LAK wordt het degressief tarief ook toegepast op niet NS-treinen. Bij de volgende tariefsverhoging werd de tweerittenkaart een enkele rit met 2 uur overstap (reductietarief 2 ritten) en een jaar later met 1 uur overstap omdat de automaten nog steeds alleen guldens slikten. Voor NS gelden andere voorwaarden. In Den Haag en Rotterdam zijn, enkele uitzonderingen op drukke punten daargelaten, nooit kaartautomaten geweest. Anders dan elders in Europa (bijvoorbeeld Engeland en Zwitserland ) of elders in de wereld (bijvoorbeeld Singapore kortingscode vacanceselect 2019 en Japan ) is de elektronische kaart meestal niet kosteloos verkrijgbaar en wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd bij inlevering.

Hotels Duitsland - Boek nu! Efteling kortingscode - 25 5 korting Toegangsbewijzen - Fiets en Wandelbeurs HM kortingscode - 10 5 korting in januari 2019