korting spapuur tilburg

incl. Je kunt hierbij een behandeling of massage van 25 minuten kiezen. Bekijk en boek, morning Culinair SpaPuur.95, bekijk en boek. Binnen heb je de mogelijkheid om vanaf een luxe ligstoel te genieten van de mooie tuin. Zo geven ze een hotstone-massage, maar kun je je huid ook laten vernieuwen door kleine visjes tijdens de Spa Fish behandeling. Alle content op deze website is eigendom van en mag dus niet gekopieerd worden 2015 / 2018.

Hier is aan gedacht: Spa Puur heeft maar liefst twee tube sauna's waar je kunt bijkletsen en ontspannen bij een temperatuur van 60 graden. Sluit je bij ons aan en je wordt gratis op de hoogte gehouden van de beste Dagje uit Deals. Wij beschikken over sauna-en en massages. De hoeveelheid baden dat aanwezig is bij dit wellnessresort doet zeker niet onder voor de hoeveelheid saunas. Loop geen Spa Puur korting mis! Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl je uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok uw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Het park loopt heel erg ver door naar achter, vandaar dat SpaPuur dan ook een vrij grote tuin heeft. Naast je uiterlijk, is het ook belangrijk om aan je innerlijke mens te werken. Moerse Dreef 10 5043 AX Tilburg, nederland, openingstijden SpaPuur. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de SpaPuur ervaring Bij SpaPuur kun je bourgondisch ontspannen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. SpaPuur is ook echt een topper op het gebied van eten en drinken. Het grappige is dat de binnenzwembaden en buitenzwembaden in verbinding met elkaar staan, je kunt dus zo even naar buiten om een frisse neus te halen. De chef-kok van SpaPuur maakt gebruik van de beste, verse ingredinten waardoor je een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Bij SpaPuur vind je echt kwaliteit.