kortingsbon 30 dagen zonder alcohol effecten

korte periode van geheelonthouding wel degelijk langdurige effecten kan hebben. Maar alcohol heeft ook een negatieve invloed op je slaap link onderin. Read more, veel drinken werkt overgewicht dus in de hand.

Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. 40 dagen niet drinken: Ik heb de voordelen gemerkt. Gelegenheid aan om mee te doen aan IkPas: 30 of 40 dagen geen alcohol drinken.

De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt. Ik doe mee met 'Ik Pas' omdat ik wel nieuwsgierig ben hoe dat is, 30 dagen niet drinken. Link naar hoe ik mijn slaap meet, staat onderin. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest. IkPas 30 dagen: was van 1 tot en met 30 januari. Soms doe ik het in januari dryjanuary maar ook weleens in een andere maand in het jaar. Door het drinken van alcohol ontstaat er ook fysieke schade in het lichaam. We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. Ze heeft al eens eerder meegedaan en ziet er niet tegenop. . Daarmee bepaalt hij hoe lang je geslapen hebt en hoeveel procent je in diepe slaap was.