korting hotel gent

aangename kamer, maar voorzieningen waren niet conform wat op m stond» Aangenaam, maar er was gén; - parking aan het hotel zoals voorzien ( was nodig met de sneeuw ) - was geen eten tot 22:00 en amper. Er was maar 1 gerecht voorzien. Heel mooie en moderne kamer met voldoende ruimte. Het hotel ligt vlakbij het centrum van Gent.

Home - Ghent River Hotel - Gent - Boek rechstreeks bij hetkorting hotel gent

Wnf korting burgers zoo
Kortingsbon barkrukken.nl
Kortingscode hallmark verzendkosten
Kortingscode bol com 10 euro

Rest ontbijt was top! Met alle gebruikelijke voorzieningen: minibar, telefoon, wlan, tv, badkamer met bad en douche en apart toilet. Al dat moois - werd bij ons - overschaduwd door personeel dat blijkbaar teveel administratieve taken heeft om de kortingscode dijk36 gast de aandacht te geven die hij vraagt en waar hij recht op heeft ( lees : om 22u10 aangekomen in de bar vroegen mijn vrouw. Het is prettig verblijven in de kamers die aan alle eisen voldoen. In een aantal kamers zijn er nog specifieke details van deze oude fabriek aanwezig. De kamers zijn modern, gezellig en stijlvol.

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent. Deze executive kamers (25m) bevinden zich in onze splinternieuwe annex, op 50m wandelafstand van het hoofdgebouw.

Kortingsbon ed vd elskens, Kortingscode foto demarsin,