korting zoo antwerpen delhaize

te gaan wanneer u zo goedkoop mogelijk wilt. En gedurende 24 uur kun je op- en afstappen wanneer je maar wilt. En dat is helemaal niet zo gek. Add to shopping list, looks like you don't have any shopping lists yet. Een dagbezoek voor kinderen van 3 tot en met 17 is namelijk 17,50, hetzelfde geldt voor studenten tot en met 25 jaar. Antwerpen City Card, thermen bussloo aanbieding groupon wil je niets missen en ben je een liefhebber van cultuur? Antwerpen heeft een bijzonder karakter en neemt een speciale plaats in op het gebied van kunst en cultuur. Deze uit 1887 stammende fontein vind je midden op de Antwerpse Grote Markt.

Je bestelt de kaart via. Een interactieve brouwerijtour vinden waar je een 360 graden totaalbeleving krijgt. Park Spoor Noord, ben je met mooi weer in de stad, dan is een bezoek aan Park Spoor Noord een prima invulling van je zonnige (mid)dag. Wanneer u naar Zoo Antwerpen wilt met het gezin is het altijd fijn als u wat kunt besparen. De kortigen zijn erg interessant en lopen op tot maar liefst. Begijnhof, een rustig plekje waar je midden in Antwerpen helemaal tot rust kunt komen.

Kortingscode carnaval nu
Sonos kortingscode
Zara kortingscode november 2019

Voor shoppers hét moment om flink in playstation plus jaar abonnement goedkoop te slaan en met grote korting kleding, schoenen en accessoires te kopen. Je kunt er heerlijk ontbijten of lunchen en je vindt er luxe winkeltjes met allerlei delicatessen, mode en design. Centraal Station, het Centraal Station van Antwerpen, gebouwd tussen 1895 en 1905, heeft de laatste jaren een spectaculaire metamorfose ondergaan. Tegenwoordig vind je er een werkelijk prachtig rifaquarium, een vlindertuin, zeehondenverblijf, amfibien- en reptielengebouw, een savanne en nog veel meer! Solden, in Antwerpen is het twee keer per jaar Solden: ZomerSolden in juli en WinterSolden van 3 tot en met 31 januari. Er zijn winkels die direct met hun hoogte korting beginnen hoewel andere winkels ervoor kiezen om de korting gelijdelijk op te laten lopen. Tip: drink een kop koffie bij het café in het Centraal Station en zie de reizigers aan je voorbij trekken.

korting zoo antwerpen delhaize