intertoys kortingscode lego world

stemming te komen: lego World is het grootste lego-evenement ter wereld. De informatie is mogelijk verouderd. Omhoog, daan_1978, berichten: 894, lid geworden op: 10:33, re: Legoworld geldklopperij! Nu moet je het zelf maar uitzoeken.

2 euro korting op een kaartje voor Lego World in de Jaarbeursintertoys kortingscode lego world

Deze varieert van 2 tot 4 jaar en daarna betaal je ook gewoon de volledige kosten. Jas ophangen, ka-ching 3x1,50. Er ging iets mis en bij een tweede poging kwam de melding "ongeldige code". Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Kortom: ik wil u nergens van beschuldigen, maar het niet functioneren van een site heeft meestal te maken met de computer en de toegang van de gebruiker. Werelden waar interactiviteit, verrassingen en vooral plezier centraal staan.

LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. Had u verwacht dat evenementen goedkoop waren? Waar gaat het werkelijk om? Door de grote oppervlakte, de vele activiteiten en de waanzinnige hoeveelheid lego zal iedereen onder de indruk zijn en straks alweer aftellen naar het evenement van volgend jaar! Oh ja, en we weten zeker dat jong en oud onder de indruk zullen zijn van de finale van het NK lego bouwen.

Petfooddiscount kortingscode, Kortingscode vechtsport24, Kortingscode vtwonen augustus, Kortingscodes fietsenwinkel.nl,