korting kerstcircus ahoy

Lees verder over wat te doen zaterdag 01 december t/m maandag 31 december bij IJsbaan Vrijthof. Lees verder over wat te doen zaterdag 10 november t/m zondag 13 januari bij Cool Event Scheveningen. Lees verder over wat te doen dinsdag 25 december t/m zondag 06 januari bij Kerstplaza Groningen. Lees verder over wat te doen zaterdag 22 december t/m zondag 06 januari bij Winter Station. Lees verder over wat te doen zaterdag 22 december t/m zondag 06 januari bij Groot Kerstcircus Den Haag. Toon alle kortingen, we maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Wat te doen in december - Kerstcircus Ahoy Ahoy, Rotterdam - Kerstcircus Ahoy in Rotterdam is met dat van Berlijn het grootste indoor kerstcircus van Europa! Voor wie nog niet zo stevig op z'n benen staat worden er ook schaatslessen georganiseerd en liefhebbers zijn welkom voor ijshockey en curling.korting kerstcircus ahoy

Ook staan er natuurlijk diverse kerstmarkten op het programma. Zoek waar je CJP-pas geldig is op in de lijst. Filter op datum, stad of naam check de korting van jouw bios, theater, musical, museum, winkel of festival. Met Tienertoer van de NS en CJP trein je met veel voordeel door het hele land. Klik hier voor meer info en om kaartjes te bestellen.

Korting kerstcircus ahoy
korting kerstcircus ahoy

Procent korting berekenen oefeningen
Full moon den haag korting
Uggs dames korting
Vtwonen kortingscode 3

Ieder weekend staan er verder in de avond gezellige live. Als eerst kunt u naar Kubuswoningen, zoals de naam al zegt hebben deze woningen de vorm van een kubus. Maart, april, mei, toon alle maanden, op locatie. In Rotterdam vindt u misschien wel én van de mooiste voetbalstadions van Nederland, de Kuip. Met uw huurauto rijdt u binnen 30 minuten naar het strand. Bezoek dan zeker het pittoreske Oosterend en geniet van de sfeervolle kerstmarkt! Met uw huurauto rijdt u eenvoudig naar de haven van Rotterdam toe. Dit kwam door het bombardement op Rotterdam op Dit heeft er voor gezorgd dat de stad Rotterdam er vandaag de dag heel anders uit ziet dan andere oude steden. Acrobaten op Arabische paarden en ook in de lucht vertonen kunsten die u voor onmogelijk kortingscode baja bikes porto houdt en de clowns zullen van jong tot oud. De Kuip is de thuishaven van de voetbalclub Feyenoord.

Wat te doen met kerst?korting kerstcircus ahoy