meereizen met korting bus

Met de ZeelandPas kun je bij verschillende ondernemers terecht voor leuke, gratis extra's. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt.

Bespaar met 2 NS kortingscodes en acties voor januari 2019. Ontvang nu 40 korting bij NS via. Profiteer altijd van korting! Heeft u een indicatie voor collectief vervoer?

Kek mama kortingscode
Anwb kortingscode efteling
Cjp korting bioscoop

Winkelcentrum Heinkenszand: Gratis wandel/fietsroute, gratis culinair, pluktuin Bloemenzee : Gratis koffie of thee op het theeterras bij de pluktuin. Als je gebruik wilt maken van het meereiskaartje, dan werkt het als volgt: Reiziger 1: Deze betalende reiziger checkt gewoon in met zijn ov-chipkaart (en is 12 jaar of ouder). Je mag als betalende reiziger én reiziger meenemen met een meereiskaartje. Zodra er meer bekend is communiceren wij dit altijd op deze website, via Facebook en de ZeelandPas nieuwsbrief. Een mooiere oversteek tussen Vlissingen en Breskens is er niet! De ferry is bestemd voor voetgangers, fietsers en bromfietsers. Zo reist u korting ipad apple store canada automatisch met 40 korting. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen.

meereizen met korting bus