hoe kan ik meereizen met 40 korting

korting te kopen. Een houder van een van deze producten mag maximaal drie medereizigers meenemen, die allen 40 korting krijgen. Mail onze redactie via email protected, vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat. Dan kun je die in de spits bij NS afmaken. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Check hier alles over Samenreiskorting.

Het abonnement werkt via de ov-chipkaart. Bij laden van de kaart bij een automaat worden het overstaprecht en de samenreiskorting van de kaart verwijderd. Voorwaarde is, indien van toepassing, het ingecheckt zijn op hetzelfde station. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief.

Smoovall korting
Intertoys kortingscode lego world
Gamma 20 procent korting
Zonnebril korting de voorzorg

Samenreiskorting 1 houdt in dat een zonnebrillen com korting treinreiziger. Deze informatie is als service opgesteld door. Bovendien kun je ook drie medereizigers met korting meenemen. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur.

Quofi.nl korting, Babyuitzetonline kortingscode, Hungry kortingscode november,