kruidvat korting 9 maanden beurs

korting pathe code de vele A-merken zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit heeft Kruidvat ook een groot en superpopulair eigenmerk-assortiment. Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen. Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Eten en drinken op de Negenmaandenbeurs Tijdens de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs zijn er diverse locaties waar je kan eten en drinken.

Zo heb je in hal 9 (tussen hal 8 en 11 in) een ruim La Placeterras, ook in hal 11 bij het hoofdpodium is er een terras en in hal 8 aan de kant van de doorgang naar hal 9 (naast Prenatal). Qua thema staan dit jaar Dikkie Dik van Jet Boeke centraal. Kidiyo: Als je op de stand de app gratis download en een formulier invult krijg je een minirugzakje en een kwartetset.kruidvat korting 9 maanden beurs

Van 20 t/m 24 februari is het zover: de, negenmaandenbeurs.
The place to be als je zwanger bent of net een kindje.

Neem snel een kijkje. Tijdens de Negenmaandenbeurs profiteer je bij Wehkamp van de allerleukste beursaanbiedingen, zowel op de beurs als online. In de voorverkoop bestel je deze voor 3,50 euro bij je tickets. Een baby als Joas. Een hele lieve rustige baby. Livion (8.521 Schaf de Luvion Platinum 3 aan voor minder dan de helft van de prijs.

Kruidvat korting 9 maanden beurs
kruidvat korting 9 maanden beurs

Intersport korting 25
Kruidvat fotoservice kortingscode