miele wasmachine en droger ineen

- en waterverbruik, het energieverbruik tijdens het drogen van de was ligt fors hoger dan bij een losse. Als ik een keuze moet maken, dan gaat mijn voorkeur uit naar de 8 kg Beko HTV 8733 XS0. Dat neemt niet weg dat de droogprestaties van de topper gewoon goed zijn om in de dagelijkse praktijk te gebruiken. De combi's met de hoogste scores kosten ongeveer evenveel als 2 losse apparaten van hetzelfde merk, dus als je genoeg ruimte hebt, is het beter om 2 losse apparaten te kopen. De was-droogautomaten, wassen en drogen in én apparaat. Kreuk, omdat de trommel van een wasdroogcombinatie minder groot is dan in een droogtrommel, komt de was er over het algemeen meer gekreukt uit dan uit een losse wasdroger. Er zijn behoorlijk wat kopers die teleurgesteld zijn over hun aankoop. Voordat je naar de winkel rent, moet je weten dat de wasdroogcombis enkele eigenaardigheden kennen. Een alternatief is om met een volle trommel te wassen en dan een deel van het wasgoed eruit halen, voordat je gaat drogen.

Naast de testwinnaars hebben we ook al onze bevindingen in dit artikel verwerkt. Met de wasprestaties van deze wasdroogcombinatie zit het zeker goed! Bij de meeste wasdroogcombinaties gebeurt dat met water. De verschillen zijn groot en helaas is er geen betrouwbare was-droogcombinatie test van de Consumentenbond. Toch zijn er enkele kleine addertjes onder het gras die je moet weten, voordat je de machine naar in je winkelmandje klikt. Het is een wasmachine en wasdroger die in én machine, waarmee je kan wassen en drogen. Ik heb dit ervaren als erg bruikbaar.

Al die techniek klinkt ingewikkeld, maar als je weet dat deze technologie ook in de wasmachines van Bosch zitten die als Beste uit de Test zijn gekomen dan weet je dat je met een oer degelijke wasdroogcombinatie te maken hebt. Sommige van onze favoriete was droogcombinaties zijn goedkoper dan een losse wasmachine en droger. Minder dan 5 van de verkochte wasmachines is een combi. Grote capaciteit: 9 kilo wassen, 7 kilo drogen Voorzien van zeer zuinige warmtepomptechnologie Centrifugeert goed Lees voor meer informatie onze uitgebreide AEG L99696HWD praktijkreview. Terug naar boven Alle voordelen en nadelen op een rij Voordelen: Ruimte besparend Wassen en drogen in én gecombineerd programma achter elkaar Vaak goedkoper dan twee losse apparaten Geen onderhoud nodig Nadelen: Droogprestaties net iets minder dan bij een top wasdroger Capaciteit (in kilos was). Houd er rekening mee dat de maximale capaciteit voor wassen groter is dan dat je in én keer kan droger.

Een wasdroogcombinatie is een wasmachine en wasdroger.
Hoe goed werkt dat?
Bijgewerkt op:8 november 2018.
Met een was droogcombinatie kun je wassen en drogen in én machine.