openingstijden sauna de waterlelie

huid, een lichte geur van hout in uw neus, en in uw oren niets anders dan het rustgevende geluid van stromend water. In de sauna en de baden is het gebruik van badkleding niet toegestaan. Kom genieten in dit luxe wellnessresort: de Waterlelie. U heeft keuze uit maar liefst negen verschillende saunas, dagelijkse opgietingen, massages en beautybehandelingen van professionele behandelaars en buiten vindt u rust in een riante tuin met twee verschillende temperaturenzwembaden en een heuse waterval. Helemaal in combinatie met een lunch of diner in ons restaurant of een comfortabele overnachting in ons hotel! Dat en veel meer ervaart u in én van de vele saunas, binnen- of buitenbaden van Wellnessresort de Waterlelie. Hier krijgt u alle rust en ruimte om helemaal tot uzelf te komen, alleen, met zn tweetjes of een stel vrienden/vriendinnen. SPA Loppersum: een verrassend luxe SPA. SPA Loppersum in Groningen is een verrassend uitgebreide, maar toch kleinschalige spa. Saunas, baden en meer.

Post-plaza hotel & grand CAFÉ. Lees meer -. Groupon kortingscodes voor januari 2019 nu online staan en binnenkort ook alle. Deze vakantie duurt 6 weken en loopt tot en met 1 september ( week. Afrika is na Azi het op én na grootste werelddeel.

Faciliteiten Archief - Waterlelie wellnessresort
SPA Loppersum sauna, beauty/massagesalon de leukste

Prive sauna limburg korting, Sauna tilburg openingstijden, Kortingsbon sauna mill, Kortingscode sauna helmond,

Je kan wel meerdere bestellingen plaatsen. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar Europa, de andere kant van de wereld, vliegen of eigen vervoer, met behulp van TUI vind je jouw ideale vakantie. Deze is slechts vijf keer voorbijgekomen en is gemiddeld én dag geldig. We houden zelf van bloggen (check onze bespaarblogs dus hebben we de beste blogs per categorie verzameld. Laat ons je helpen om een onvergetelijke avond te plannen. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, warme jassen met korting tot 40 bij JD Sports. Geniet van onze saunas, baden & beautysalon, met of zonder overnachting & diner! Je kunt makkelijk de nieuwste collecties bekijken terwijl je onderweg bent. Wil je je pakketje liever thuis bezorgd hebben? Let op, het correspondentie adres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

openingstijden sauna de waterlelie