kortingsbon bakkerijmuseum hattem

Museum voor je op een rij. Het gaat om het Nederlands Bakkerij Museum, een museum dat helemaal in het teken staat van de rijke geschiedenis van brood en banket. Bestel hem hier voor maar 17,50. Adres Nederlands Bakkerij Museum, nederlands Bakkerij Museum. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Nederlands Bakkerijmuseum en andere kortingen mist! Zowel de kinderen als de volwassenen krijgen een paar euro korting. Als je het museum binnen stapt, heb je echt het gevoel dat je terug gaat in de tijd. Het Nederlands Bakkerij Museum voert je mee door de rijke geschiedenis van brood en banket. Het museum probeert dit te ondervangen door trapliften op elke locatie. Ook leer je meer over het leven van de bakker vroeger, maar ook.

Bijzondere en innovatieve verpakkingen in papier en blik uit de periode 1875 tot. . Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Nederlands Bakkerijmuseum.

kortingsbon bakkerijmuseum hattem

Bigbang kortingsbonnen
Zorgvrij kortingsbon
Olvarit kortingsbon
Bigbang kortingsbon

Er zijn geen extra kosten aan de Kinderbakdag verbonden. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Nederlands Bakkerijmuseum of ander dagje uit. Bekijk de veelgestelde vragen, bakkerijmuseum De Oude Bakkerij, neem contact op met Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij voor een vraag over een onderwerp als: Beschikbaarheid. Melding verbergen, meer info. Entreeprijzen voor groepen vanaf 20 personen. U kunt in het museum ook koffiedrinken en lunchen. De demonstratieruimte, de horecagelegenheden en de oude bakkerij zijn goed toegankelijk voor rolstoelen. Nederlands Bakkerij Museum, in de pittoreske vestingstad Hattem is een bijzonder museum gevestigd.

In dit unieke restaurant kun je een kopje koffie of thee drinken met een lekkernij uit de bakkerij van het museum. Niet alleen in de 150 jaar oude bakkerij, maar ook in de zogeheten gelagkamer. De charme van het Nederlands Bakkerijmuseum zijn ook de historische gebouwen waarin de collectie is ondergebracht. Ben je op zoek naar Nederlands Bakkerij Museum korting? Aanbiedingen Nederlands Bakkerij Museum, bekijk eens de websites. Houd er rekening mee dat je bij het winnen van een veiling nog 5 administratiekosten moet betalen. Kinderbakdag op zaterdag, iedere zaterdag wordt er een Kinderbakdag georganiseerd in het Nederlands Bakkerij Museum.