kortingscode macrelife

En ziet er bovendien netjes uit. Winkel beoordeeld op Goed geholpen tijdens mijn aankoop in Bergen op Zoom. Na mijn laatste mail dat ik aangifte heb gedaan bij de politie is het stil geworden. Rond 16:00 uur stond er inderdaad iemand op de stoep met mijn bestelling. Op donderdag 1 november helaas nog geen mail gehad met een track trace. Een simpele "nvram reset" bleek voldoende, 2 minuten werk en 0! Daarom heeft nu een mooie actie: studenten krijgen namelijk 10 korting op hun aankoop. Die ik nu heb, is helemaal kapot en ik ben gewoon toe aan een nieuwe! Super service Winkel beoordeeld op eb hier de laatste paar keer nieuwe macbooks gehaald voor onze zaak. De klant staat hier centraal!

Bij, macRelife in Bergen op Zoom kunt u terecht voor de aanschaf van refurbished Apple apparatuur en accessoires. Wij hebben een prachtige accessoires gang met genoeg keus. Daarnaast verzorgen wij trainingen en voorzien u graag van ondersteuning en advies.

Zelfs spelfouten worden gekopieerd en geplakt, nog nooit te maken gehad met zo'n onprofessioneel bedrijf. Ik snap zelf helemaal niets van inches, gigabytes en al die techniek. Vanwege dit alles besloten om op vrijdag 2 november een mail te sturen om af te zien van de aankoop en die dag het pakket direct retour gestuurd. Op 07 november een Macbook besteld voor mijn zoon. Kom jij ook langs in Bergen op Zoom of Hellevoetsluis? Winkel beoordeeld op 09 november 2018. MacRelife.nl Heeft u nog vragen over onze producten? Heb de computer afgegeven in Bergen op Zoom en daar de computer achtergelaten met de belofte, zwart op wit, dat ik na 14 dagen mijn geld zou krijgen. Het is nu vandaag 30 november, en nog steeds niets geleverd. Kom langs in een van onze winkels, of bestel hem nu direct online. Koop hier niet, wij zijn/worden heel slecht behandeld.

Kortingscode, Kortingsbon smit en dorlas Kinepolis, zoetermeer - Stadshart, zoetermeer Hema Foto kortingscode: 25 korting in januari Kortingsbon koetjes en kaartjes

Themakleding benelux kortingscode, Bouwhuis com kortingscode, Kortingscode house of bols, Kortingscode treatwell augustus,