karten tilburg openingstijden

karten, lasergamen en bungeerunnen. Samen in een duokart kan ook ieder onder de 6 jaar, of degene die het nog niet helemaal zelfstandig aandurven, de spanning en snelheden van duokarten bij De Voltage ervaren. Systeem wordt er een historie opgebouwd van eerder gereden heats. Toch nog verdere vragen? Reserveer direct online of neem contact met ons op! Voor de lekkere trek zijn er vijf verschillende caf├ęs en restaurants. Locatie, groenstraat LL Tilburg, toon op kaart, openingstijden. Je kunt aan meer dan 35 activiteiten deelnemen bijvoorbeeld: Bungee Soccer, Botsautovoetbal, Karten, Klimwand, Lasergamen en Sumoworstelen. Wil je een gezellig dag je uit op een kartbaan nabij Tilburg? Reservee r dus direct uw plek online of neem contact op voor meer informatie of wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een van onze arrangementen.

Wij komen er Datum van activiteit: januari 2019 Voltage T, Front Office Manager van De Voltage Indoor Entertainment Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden Beste ddbu, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Jammer om te horen dat niet alles naar wens is geweest, wel fijn dat het lasergamen goed in de smaak is gevallen! Lasergamen was top, waren met een grote groep en werden zomaar 3 vreemden toegevoegd? Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Niet geweldig, de activiteiten waren zeker leuk om te doen, maar het was triest toen we binnen kwamen. Je wordt gewoon een plek aangewezen en opgeroepen als je mag beginnen, te lange pauzes en eerder of later beginnen was niet mogelijk.

Karten Ervaar echte snelheid Bij De Voltage in Tilburg
De Voltage: Indoor activiteiten centrum Tilburg
Openingstijden - De Voltage
De Voltage - Indoor Entertainment in Tilburg - Kartpagina
Kartbaan dichtbij Tilburg Kartbaan Uden Kart Partycentrum

Wij zullen uw opmerkingen doorzetten en bespreken in het volgende team overleg. Hier is men blijkbaar niet op ingesteld. Kies voor een complete dag uit bij onze kartbaan nabij Tilburg. Over ons, bij onze kartbaan nabij Tilburg is competitie en plezier gegarandeerd! Pas iets na 10u ging de deur open. Bij ons kunt u naast karten ook lasergamen of uw geluk beproeven in het casino.

Tropical zoo openingstijden
Kortingsbon center parcs meerdal openingstijden
Dolle pret almelo openingstijden