fit met korting inloggen

p/m. Aanmelden kan t/m 31 december 2019 via t/cz. U ontvangt dan onder andere: Een duo- lidmaatschap van 75,83 p/m voor 63,02 p/m. Bij een kortingscode dpd 2019 abonnement van slechts 6 maanden profiteert u van: Tot 17 korting per 4 weken. Er geldt een opzegtermijn van én maand. Uw abonnement wordt automatisch verlengd. Log in met je Pon ID (zonder @m). Sluit een abonnement af van minimaal 12 maanden en profiteer van de volgende kortingen en extras: Gén inschrijfkosten. Basic-Fit, goedkoop sporten bij een Basic-Fit in de buurt? Je logt er in met je Pon ID en kunt aangeven van welke sportactiviteiten je op de hoogte gehouden wil worden (hou me op de hoogte).fit met korting inloggen

Informatie voor sportaanbieders inloggen Fit met Korting.
Als fit met korting -lid kun je voordeel op een abonnement voor regelmatig.
Wekelijks nemen nieuwe sportaanbieders deel aan fit met korting.
Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Het doel van deze beweegprogramma's is medewerkers structureel in beweging krijgen middels een kwalitatief, laagdrempelig en kortstondig Starten met sporten-traject. Benieuwd waar u terecht kunt en wat de voorwaarden, kortingspercentages en looptijd zijn? . Werk je bij Volkswagen Pon Financial Services, Salentein of ander niet 100 Pon bedrijf? Met een bestaand abonnement hebt u helaas geen recht op de genoemde voordelen. Om domino's korting couponcode deze website goed te laten functioneren en af te stemmen op je voorkeuren, maken we gebruik van cookies. Geef je ons hiervoor toestemming?